Smaksmeny
Sommermeny servers 04.06-10.08 2021
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Smaksmeny
Hellefisk & løyrom
Dill, rødløk og jordskokk
Lime- beurre blanc
F,M,S
Hval
Mango, ingefær, hjertesalat, vårløk og koriander
Ponzu- soyasaus
Gh,S,Se
Skjøkreps
Fennikel, squash og sortkål
Skalldyrconsommé
B,F,M,E,S,Se,S
Røye
Grønne erter og hvit asparges, rotgrønnsaker og kapers
Blåskjellsaus
F,M,Gr,B,S,Se
Piggvar
Løk, potet og grønnkål
Pepperrotvelouté
F,E,Gh,M,Se,S
Andehjerte
Selleri og spinat
Timian- granateplegastrique
M,Se,Su
Dielam
Pølse, sommerkål, neper og gulrot
Sjalottløksaus
M,Se,Su
Norsk ost
Honning, pekannøtter, Tindved, rosiner og brød
M,Np,Su,Gr,Gh
Rabarbra & jordbær
Mascarpone, marengs, makron og mandel
M,E,Nm
Meny kr. 1975,- Vinmeny kr. 1850,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.
Allergenforklaring
Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.
Forkortelser av allergener
M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
Nh: Hasselnøtter
Nv: Valnøtter
Np: Pecannøtter
Nm: Mandler
So: Soya
Gh: Hvetemel
Gr: Rugmel
Gb: Byggmel
F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
Se: Selleri
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø
L: Lupin
Su: Sulfit


